لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.
مواد غذایی سالم باعث سلامت بدن میشود نیاز افراد به مواد غذایی متفاوت است و در شرایط مختلف از نظر کمی و کیفی متغیر است. تغذیه درست و صحیح با توجه به ارزش مواد غذایی در جهت سلامت و رشد و بهداشت اجتماع به عواملی بستگی دارد که میتوان این عوامل را به این شرح تقسیم بندی کرد: 1ـ شناخت مواد غذایی 2ـ ارزش مواد غذایی 3ـ حفاظت مواد غذایی 4ـ کمیت و کیفیت مواد غذایی این در حالی است که نیاز افراد به مواد غذایی متفاوت است و در شرایط مختلف از نظر کمی و کیفی متغیر است اما در هر حال باید به نحوی تغذیه نمود که به اندازه کافی، پروتیدها، هیدروکربورها، لیپیدها، املاح و ویتامینها به بدن برسد تا ضعف و اختلالی در اعمال طبیعی بدن پدیدار نشود. در تهیه و صرف غذا باید نکاتی را به کار بست تا نتیجه مطلوب حاصل شود. اصولا غذای روزانه باید کافی باشد، کم خوردن انسان را ضعیف و آماده ابتلا به بیماری میسازد. از سوی دیگر پرخوری باعث بروز چاقی، تصلب شرایین و فشار خون میشود. مواد غذایی که بیشتر باید از آنها استفاده شود عبارت است از: شیر و فرآوردههای آن،انواع گوشتها، تخم مرغ و چربیها، مواد نشاستهای، سبزیها، میوههای خام و پخته، آب و آشامیدنیهای دیگر، البته ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، همراه با این مواد بخصوص اغذیه نباتی به بدن میرسد. کمیت و کیفیت غذا که معمولا با کالری تعیین میشود و کیلوکالری نامیده میشود بستگی به کار، شغل، جثه، وزن، سن، آب و هوا، بیماری و شرایط عمومی بدن دارد اما به طور کلی این میزان برای فردی که در هوای 18 درجه سانتی گراد با آرامش و راحتی کامل به سر میبرد و معادل 1600 تا 1800 کالری است. بهداشت غذا 1ـ غذا نباید زیاد گرم یا سرد مصرف شود. 2ـ غذا باید در آسودگی و آرامش کامل صرف شود و خوب جویده شود. 3ـ غذا باید در محیط آرام و دور از سر و صدا و آشوب و ناراحتی صرف شود، بهتر آن است که به هنگام خستگی و عصبانیت موقتا از خوردن غذا اجتناب کرد.
|
تمام حقوق این وب سایت و مطالب آن متعلق به <-name-> می باشد.
.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::. |
نوشتن دیدگاه